Кокосовий крем для торта з пасти і білого шоколаду простий рецепт 🥥 Підійде для тортів/капкейків/чізкейків і будь-яких ваших кулінарних фантазій 😉
Інгредієнти
Сир твороженый -250 гр
Вершки 33-35% – 150 гр
Білий шоколад – 100 гр
Кокосова паста без цукру – 30 гр
Кокосовий крем для торта з пасти і білого шоколаду покроковий рецепт
1. Шоколад і кокосову пасту розтопити будь-яким зручним Вам способом в одній ємності (температура приблизно 45 градусів). Після цього приступаємо до вершків з сиром. Вершки і сир повинні бути обов’язково холодною – з холодильника!
2. Збиваємо міксером до щільної однорідної текстури. В залежності від потужності міксера, це може зайняти від 1 до 2 хвилин. Коли шоколад з кокосовою пастою охололи до 30-35 градусів, додаємо в сирно -вершкову масу і збиваємо до об’єднання. Крем готовий 🤗
3. P. S. Крем використовуємо відразу, тому що текстура у нього виходить податлива і відмінно тримає форму. Після холодильника крем стає щільнішою (з-за шоколаду і пасти в складі) працювати з ним менш зручно. P. P. S. Не переплутайте кокосову пасту і кокосова олія – це різні продукти 😉