Як приготувати італійську меренгу для прикраси паски

Як приготувати італійську меренгу для прикраси паски простий рецепт.

Інгредієнти

Вода – 112 мл ⁣⁣⠀
Цукор – 460 г⁣⁣⠀
Ванільний цукор – 10 г⁣⁣⠀
Білок – 160 г⁣⁣⠀

Як приготувати італійську меренгу для прикраси паски покроковий рецепт

1. Воду, цукор і ванільний цукор розчинити при температурі 80 градусів. Поступово збільшуйте нагрівання до 120 ° с⁣⁣.

2. Одночасно почніть збивати білки до середньо-твердих піків. Коли температура сиропу стане 121с – влийте його тонкою цівкою в білки⁣⁣.

3. Збивати до робочої температури 45с⁣⁣.