Конвертики з яблуками і сиром з тіста в духовці

Приголомшливий РЕЦЕПТ Конвертиків з яблуками і сиром з тіста в духовці для холодних зимових днів🫖❄ Готувати дуже просто і швидко, а на смак – ніжний десерт👍 Зберігайте, ставте лайк ❤, щоб і далі бачити мої публікації, надсилайте рецепт подругам – він справжня “знахідка”👍

Інгредієнти

150г сиру
50-70г цукру
1 яйце
щіпка солі
5 ст. л. рослинного або розтопленого вершкового масла
200-250г борошна
10г розпушувача
яблука

Конвертики з яблуками і сиром з тіста в духовці покроковий рецепт

1. Заглибним блендером змішуємо: сир, цукор, яйце, щіпку солі і масло. Додати 200 г борошна, змішаної з розпушувачем. Якщо тісто липке, коли пробуєш чистою рукою, додати ще до 50г борошна. Готове тісто залишити під рушником на 20 хвилин. Духовку включити на 180 °С. Тісто розділити на 2 части.

2. Кожну по черзі розкачати в коло, товщиною 3-5 мм. Розрізати ножем на 8 секторів. На кожному трикутнику зробити 3 надрізи вздовж. З широкого краю викласти по 2-3 часточки яблук (можна горіхи толченные, додати вишню), посипати цукром, можна ще корицею. Обернути начинку вузьким кінцем трикутника, підігнувши куточок тесту під низ конверта.

3. Випікати на пергаменті, до золотистого кольору, попередньо змастивши жовтком або молоком і посипати маком, цукром або кунжутом👍😋👌❤ З цього ж тіста можна робити синнабоны з короцей, плетінку, кільце (рецепт нещодавно був), скрізь є невеликі нюанси👌