Як смачно зробити Корпусне тістечка Лічі-Полуниця-Кокос простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пюре лічі дуже смачне , як і сам фрукт – але в десертах важливо правильно поєднувати , щоб не було надто сильної інтенсивності і душности моновкуса. Ризикнула і не прогадала, пюре полуниці і шматочки свіжої ідеально розкривають смак. Це поєднання можна сміливо використовувати і в тарту, і в муссовых десертах. Ванільний ганаш був би занадто нудним, тому кокосове пюре повністю доповнило тропічну картину.
Інгредієнти
На 9 Лічі у формі silico «кульки».
Начинка:
330 грам пюре лічі
200 грам пюре полуниці
60 грам цукру
5 грамів пектину NH
200 грам нарізаної свіжої полуниці
Ганаш:
200 грам білого шоколаду
300 грам вершків 33%
100 грам кокосової пюре
80 грам вершкового масла
4 г желатину (замочити в 16 грамах води)
Глазур:
200 грамів білого шоколаду
200 грам какао масла
Жиророзчинний барвник кармуазин бордовий cake color
50 грам темного шоколаду
Корпусне тістечка Лічі-Полуниця-Кокос покроковий рецепт
1. Начинка:
Пюре змішуємо і ставимо на вогонь, додаємо дощиком пектин з цукром. Кип’ятимо пару хвилин. Даємо охолонути до кімнатної температури, додаємо нарізану кубиками полуницю, розкладаємо в півсфери 1/2 частина начинки. Заморожуємо 4 години, дістаємо з форми, викладаємо залишилася начинку , зверху притискаючи заморожену. Прибираємо в морозилку.
Пюре змішуємо і ставимо на вогонь, додаємо дощиком пектин з цукром. Кип’ятимо пару хвилин. Даємо охолонути до кімнатної температури, додаємо нарізану кубиками полуницю, розкладаємо в півсфери 1/2 частина начинки. Заморожуємо 4 години, дістаємо з форми, викладаємо залишилася начинку , зверху притискаючи заморожену. Прибираємо в морозилку.
2. Ганаш:
Вершки і пюре нагріваємо, розводимо в них желатин, виливаємо на шоколад з маслом. Пробиваємо блендером до однорідності. Даємо охолонути мінімум 8 годин. 2/3 збиваємо і використовуємо для силіконової Форми. Збираємо як на відео, заморожуємо. Після збиваємо частину ганаша, з мішка робимо міні навалку (сен-Оноре, як це зробити є в інтернеті). Відсаджуємо як на відео, дістаємо з морозилки по черзі кожне тістечко , не за раз. Отруюємо знову на пару годин до повної заморозки.
Вершки і пюре нагріваємо, розводимо в них желатин, виливаємо на шоколад з маслом. Пробиваємо блендером до однорідності. Даємо охолонути мінімум 8 годин. 2/3 збиваємо і використовуємо для силіконової Форми. Збираємо як на відео, заморожуємо. Після збиваємо частину ганаша, з мішка робимо міні навалку (сен-Оноре, як це зробити є в інтернеті). Відсаджуємо як на відео, дістаємо з морозилки по черзі кожне тістечко , не за раз. Отруюємо знову на пару годин до повної заморозки.
3. Глазур:
топимо Шоколад, додаємо барвник до потрібного відтінку. Змішуємо з розтопленим какао маслом, занурюємо тістечко в глазур і добре отстукиваем, прокручуючи з усіх боків. Одразу ж цю ж глазур наносимо з фарбопульта на тістечко. Наприкінці до рожевої глазурі я додала темний розтоплений шоколад для коричневого відтінку і злегка покрила з одного боку кожне тістечко. У природі лічі йде коричнево – розовое.
топимо Шоколад, додаємо барвник до потрібного відтінку. Змішуємо з розтопленим какао маслом, занурюємо тістечко в глазур і добре отстукиваем, прокручуючи з усіх боків. Одразу ж цю ж глазур наносимо з фарбопульта на тістечко. Наприкінці до рожевої глазурі я додала темний розтоплений шоколад для коричневого відтінку і злегка покрила з одного боку кожне тістечко. У природі лічі йде коричнево – розовое.