Коржі з зеленню і тофу

Як зробити смачні Коржики з зеленню і тофу простий рецепт.

Інгредієнти

ТІСТО:
▫️Борошно – 400 гр
▫️Сіль – 1 ч. л
▫️Раст.масло – 2 ст. л
▫️Вода – 200мл

НАЧИНКА:
▪️Зелена цибуля – 3 пучка
▪️Кріп – 2 пучка
▪️Кінза – 1 пучок
▪️Тофу (у мене з кропом) – 300 гр
▪️1 ст. л. соєвого соусу
▪️1 ст. л кунжутного масла
▪️Сіль, перець за смаком, щіпка цукру

Коржі з зеленню і тофу покроковий рецепт

1. Змішайте в мисці борошно, сіль, раст. масло, перемішайте, поступово вливайте воду, замісіть м’яке тісто, приберіть під рушник «відпочити» на 15 хвилин. Відріжте білі частини від зеленого цибулі, наріжте і обсмажте їх в крапельці рослинної олії, додавши дрібку цукру, як тільки стане м’якше – додайте подрібнений руками тофу (просто зім’яти)
2. Обсмажуйте до появи легкої золотистої скоринки на тофу. Наріжте решту зелень, перемістіть в миску, додайте до неї засмажку з тофу і цибулі, соєвий соус, кунжутне масло, перець, сіль за смаком, добре перемешайте.
3. Присипте робочу поверхню борошном, скачайте з тіста «ковбаску», розділіть на частини (у автора 7), скачайте кульки і тонко розкачайте кожен (але щоб не порвалося тісто), викладайте на одну частину тіста начинку, накривайте другою частиною тіста, притисніть краю, пройдіться виделкою (зубчиками) для закрепления.
4. Смажте на розігрітій сухій сковороді з двох сторін до появи золотавості на тесті. За бажанням змастіть веганским «вершковим» маслом і прибирайте стопкою, накривши рушником, щоб не охолонули.⠀