Рибний пиріг сирний з консервованої горбушею, яйцем і цибулею

Як зробити смачний Рибний пиріг сирний з консервованої горбушею, яйцем і цибулею рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Сир 100 гр (у мене знежирений)
Сметана 15%- 30 р
1 яйце
Рисова ц/з борошно – 60 г
Вівсяні висівки – 10г
Кукурудзяний крохмаль – 10г
Молоко 2,5% -70 мл
Розпушувач 2 гр
Сіль за смаком

Начинка:
Горбуша консервована – 1 банка
Варені яйця – 2 шт.
Зелена цибуля – 16 г ( за бажанням)

Кбжу на 100 г: 151/13.5/5.8/11.1

Рибний пиріг сирний з консервованої горбушею, яйцем і цибулею покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти для тіста з’єднати і добре перемішати. Горбушу розім’яти виделкою, яйця нарізати кубиками, зелений лук нарезать.
2. Розігріти духовку до 180 градусів. У форму, діаметром 16см, вилити половину тіста, викласти начинку, зверху накрити другою половиною тіста, разровнять.
3. Посипати кунжутом і лляними насінням за бажанням. Випікати 40-45 мин.