Коржі зі стейком та овочами простий рецепт. Ви давно просили, я давно хотіла зробити і показати вам! Отже, вас чекають пшеничні коржі, він же лаваш, він же для домашньої шаурми – ідеально. Якщо з тим як підсмажити стейк все зрозуміло, то от знайти хороший стейк – завдання не найпростіше.
Інгредієнти
▪️300гр борошна
▪️170гр окропу
▪️щіпка солі
▪️2ст.л оливкової олії
Соус:
▪️2ст.л майонезу
▪️2ст.л доброго кетчупу
▪️часточка часнику
▪️зелень (у мене петрушка)
▪️1ст.л французької гірчиці
▪️сіль і перець
Коржі зі стейком та овочами покроковий рецепт
1. Так, так, ось так просто з набору води і борошна ви зробите ідеальний домашній лаваш. В окріп додати сіль і масло, порціями додавати борошно. Розмішуйте чомусь і дуже обережно – маса гаряча. Як тільки замішані тісто, покладіть його в пакет і залиште на 30 минут.
2. Потім розділіть на 6-8 частин, Кожну частину тонко розкачати і випікати на сухій (!!!) сковороді з двох сторін. Готову корж накриваємо мокрим рушником і печемо наступну. Складаємо в стопку і кожен раз верхню мокрим рушником. Готові коржі можна зберігати в холодильнику пакете.
3. Соус:
Всі інгредієнти добре перемешать.
Всі інгредієнти добре перемешать.
4. Наповнення самої «шаурми» може бути самою різною. У мене це свіжий огірок, томати, печений перець, соус і м’ясо. Ви ж можете імпровізувати, але головне пам’ятайте – добре приготоване мясо.