Як зробити домашні Котлети з беконом, помідорами і сиром в духовці простий рецепт. Ви ж знаєте, що я люблю рецепти “чим простіше – тим краще”. За моїми рецептами навіть чоловіки готують! Самі! І вони далеко не кухаря. Ось наприклад рецепт простіше не буває.
Інгредієнти
Котлетка:
Фарш 600 гр
Цибуля 1 шт
Батон 2 шматочка
Яйце 1 шт
Молоко 50 гр
Начинка:
Бекон сиро-копчена 250 гр (1 упаковка)
Помідор 2-3 – штуки
Сир 150 гр
Майонез 1 ст ложка з гіркою
Котлети з беконом, помідорами і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Котлетка:
Цибулю, батон і молоко збити в блендері в кашу, викласти у фарш, додати яйце, сіль, перець і просто перемешать.
Цибулю, батон і молоко збити в блендері в кашу, викласти у фарш, додати яйце, сіль, перець і просто перемешать.
2. Начинка:
Всі інгредієнти подрібнити і змішати. На деко викласти цибульну подушку, зверху котлетки круглої плоскої форми, на котлетки начинку шапочкою і в духовку на 30-40 хвилин при 180°С до яскравого золотавого кольору і яскравого аромату бекону!!!
Всі інгредієнти подрібнити і змішати. На деко викласти цибульну подушку, зверху котлетки круглої плоскої форми, на котлетки начинку шапочкою і в духовку на 30-40 хвилин при 180°С до яскравого золотавого кольору і яскравого аромату бекону!!!
3. Приємного апетиту, це нереально смачно. Завдяки бекону виходить дуже яскравою смак у котлети. В цілому блюдо просте, але дуже ефектне навіть на святковий стіл!