Котлети з яловичини і птицею куркою або індичкою в духовці

Як смачно зробити Котлети з яловичини і птицею куркою або індичкою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Котлети в духовці. 🙅🏼♀️ Ні, я не великий любитель м’яса і між м’ясом і тортом, виберу, звичайно ж 🎂. Але, 🥩 їсти треба… Дуже сподобався цей рецепт, тим, що котлети не треба смажити. 📢 У мене було м’ясо двох видів: яловичина і куряча грудка. В ідеалі – це яловичина та індичка. Якщо Ви берете куряче м’ясо, то беріть стегна і гомілки. Там м’ясо не сухе і дуже ніжне.

Інгредієнти

М’ясо яловичина – 300гр.
М’ясо птиці (індичка або курка) – 300гр.
Цибуля – 2шт.
Морква – 1шт.
Кріп – 0.5 пучка
Кінза – 0.5 пучка
Петрушка – 0.5 пучка
Базилік – 0.5 пучка
Масло вершкове – ~150гр.
Сіль за смаком
Суміш приправ для м’яса – 1ч.л.
Паприка – 1ч.л.
Запашний перець – 0.5 ч. л.
Сухий базилік – 1ч.л.
Масло рослинне

Котлети з яловичини і птицею куркою або індичкою в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо пропустити через м’ясорубку. Зелень подрібнити. В широкій чашці змішати м’ясо, зелень, спеції і сіль. Перемішати. Цибулю нарізати дрібним кубиком. Обсмажити на рослинній масле.

2. Моркву натерти на тертці. Додати до цибулі. Додати засмажку в фарш. Добре перемішати. Залишити на 10-15 хвилин. Масло нарізати скибочкою. На долоні сформувати котлету.

3. У середину покласти шматочок масла. Добре заліпити котлету. Викласти котлети на противень.

4. Випікати в попередньо розігрітій до 200° ~45-50минут.