Як смачно зробити Ковбаски з картоплею, буряком і яйцями Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ХАШ З КОРЕНЕПЛОДІВ ПО-ФІНСЬКИ ЗІ СВИНЯЧИМИ СОСИСКАМИ З ОМЛЕТУ.
Інгредієнти
1 маленька червона цибулина, нарізана
3 ковбаски для сніданку з свинини, нарізані кружечками
Оливкова олія
2 молодих картоплини (або інший картопля середньої щільності), нарізані тонкими скибочками на півкільця
Кошерна сіль
3 невеликі буряків (бажано золотистої і червоної), приготовані, нарізані кружечками завтовшки в ½ дюйма
Несолоне вершкове масло
Мелений чорний перець
1 столова ложка дрібно нарізаного кропу
1 столова ложка дрібно нарізаного зеленого цибулі
2 яйця
Ковбаски з картоплею, буряком і яйцями Гордона Рамзі покроковий рецепт
1. Розігрійте велику сковороду на середньо-високому вогні і, як тільки вона нагріється, додайте столову ложку оливкової олії. Додайте цибулю і ковбасу в сковороду, періодично помішуючи. Дайте їм поваритися близько хвилини, а потім додайте в сковороду картоплю, сіль і ще трохи оливкової олії – ви хочете, щоб все набуло приємний золотистий цвет.
2. Через деякий час додайте буряк, посоліть, перемішайте і дайте овочам обсмажитися і карамелизоваться. Розігрійте іншу сковороду на середньо-високому вогні і додайте приблизно ½ столової ложки оливкової олії і 1 столову ложку вершкового масла, потім приправте сіллю і перцем і дайте маслу растаять.
3. Посипте овочеву суміш кропом і зеленою цибулею і перемішайте. Як тільки масло розтане, розбийте яйце на сковороду і обсмажте по своєму смаку, обертаючи сковороду, щоб масло просочило верхівку яйца.
4. Приправте сіллю і перцем. Перемішайте овочі в останній раз, перш ніж перекласти на дві сервірувальні тарілки. Акуратно викладайте по одному яйцю з форми прямо на кожен хаш і подавайте.