Як приготувати Найкращі сирні сирники на сковороді рецепт простий сніданок. Сьогодні це був ніби легкий десерт, АЛЕ він виходить не в кожного☝🏻, так як є багато нюансів, які необхідно знати, щоб приготувати ЇХ — знамениті і улюблені всіма СИРНИКИ — як ми їх називаємо «золоті сонечка»☀️
Інгредієнти
* 500 гр сиру 5%
* 1 яйце
* 2 ст. л. цукру
* 0,25 ч. л. солі
* 2,5 ст. л. (з гіркою) борошна (можна використовувати рисову)
* рослинна олія
Кращі сирні сирники на сковороді покроковий рецепт
1. Викладаємо сир в глибоку миску. Сир можна перетерти через сито, можна залишити зернятками, можна пом’яти виделкою, щоб не було грудочок! У сир додаємо яйце, цукор, сіль і все ретельно перемішуємо. Додаємо борошно і знову перемішуємо. Катаємо з отриманої сирної суміші — кульки (діаметром приблизно 5 см), обвалюємо в муке.
2. І трохи сплющує з двох сторін, щоб вийшла знаменита форма сирника. Розігріваємо сковорідку на повільному вогні. Сковороду змащуємо рослинним маслом.
3. Викладаємо наші сирники і обсмажуємо з двох сторін приблизно по 2-3 хвилини (до золотистого відтінку) на повільному вогні під кришкою. Можна кришку не використовувати!!! Смачні СИРНИКИ готові! Можна наминати їх з чим завгодно — згущеним молоком, сметанкою, варенням, медом… і навіть з усім вместе!☺️🙈