Красиве ягідно сирне печиво з чорною смородиною

Як смачно зробити Красиве ягідно сирне печиво з чорною смородиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжне сирне печиво з ароматною, злегка кисленькой начинкою. В цей раз я приготувала з замороженої смородини, але можна взяти абсолютно будь-які ягоди, свіжі або заморожені.
Чудове поєднання сирного тіста і ягідної начинки. Таке печиво люблять і дорослі і діти. НЕЙМОВІРНО ПРОСТО і СМАЧНО! З МОРОЗИЛКИ беру Ягоди й Сир! СИРНА Випічка ! ПЕЧИВО з НАЧИНКОЮ.

Інгредієнти

На ~ 18 штук (~ 600г):

Тісто:
– 1 яйце
– 30г цукру
– 90г вершкового масла
– 180г сиру
~ 200г борошна
– 1 ч. л розпушувача
– по щіпці солі і ваніліну

Начинка:
– 130г ягід(у мене заморожена смородина)
– 70г цукру
– 1 ч. л крохмалю

Красиве ягідно сирне печиво з чорною смородиною покроковий рецепт

1. Тісто. У мисці змішую борошно, розпушувач, сіль і ванілін. Кладу холодне вершкове масло і перемішуємо руками до крихти. В окремому посуді змішати сир, яйце і цукор. Додати до борошняної крихти і замісити тісто. Поставити його в холодильник на 20 минут.
2. Начинка. У сотейнику змішую Ягоди смородини, цукор і поставити на невеликий вогонь. При постійному помішуванні доводжу до кипіння, проварюю хвилин 5. Додаю крохмаль і ще варю пару хвилин. Потім пробиваю злегка блендером до однорідної маси. Остуджую начинку.
3. Тісто розділити на дві частини. Кожну частину по черзі розкачати в пласт. Викласти половину начинки і розподілити. Скачати в рулет. Обидва рулету помістити в морозилку на 20 хв на дошці. Потім нарізати на шматочки. Викласти на деко. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 20 минут.
4. Час випічки залежить від особливостей духовки. Ягоди можна взяти будь-які, як свіжі, так і заморожені. Можна використовувати і готове варення або джем. Якщо не впевнені, що варення при випічці не потече, то змішайте його з 1 ст. л крохмалю або 1 ст. л манки.
5. Просто перемішати, проварювати не потрібно. Також в якості начинки можна використовувати сир, нутеллу, варене згущене молоко, просто цукор, цукор з горішками, цукор з кокосовою стружкою, изюм.