Шоколадне печиво з мигдалем

Як зробити Шоколадне печиво з мигдалем рецепт простий в духовці. Настала пора, коли випічка просто необхідна, і не стільки для шлунка, скільки для душі. Наповнимо будинок божественними ароматами шоколадного печива!

Інгредієнти

На 20 шт нам знадобиться:
– мигдаль 200 г
– борошно (у мене рисова і кукурудзяна навпіл) 200 р
– сироп цикорію/топінамбура 200 р
– шоколад гіркий/молочний 200 р
– оцет яблучний 10 р
– ванільний екстракт 1 ч. л.
– сода 1 ч. л.
– сіль 1/3 ч. л.

Шоколадне печиво з мигдалем покроковий рецепт

1. Мигдаль перемелюємо максимально дрібно. Змішуємо борошно, перемелений мигдаль, соду і сіль. Розтоплюємо на водяній бані шоколад. Додаємо до шоколаду сироп, ваніль і оцет, змішуємо лопаточкой.
2. З’єднуємо разом сухі і вологі інгредієнти, замішуємо тісто. Руками катаємо кульки тіста, сплющує їх і викладаємо на противень.
3. Ставимо випікатися в розігріту духовку до 175С на 18 хвилин. Даємо печінкою охолонути 5 хвилин в духовці з відкритими дверцей.