Інгредієнти
БІСКВІТ:
📌 Борошно 80 г
📌 какао 23 р
📌 цукор 100 р
📌 яйце 1 шт
📌 сода 1/2 ч. л
📌 сіль щіпка
📌 раст.масло 40 г
📌 молоко 85 р
📌 оцет 1/2 ч. л
МУС З ТЕМНОГО ШОКОЛАДУ:
📌 Желатин 6 р
📌 холодна вода 36 р
📌 яйце 1 шт
📌 цукор 40 г
📌 молоко 90 р
📌 темний шоколад 110 р
📌 вершків 33-35% 150 р
МУС З МОЛОЧНОГО ШОКОЛАДУ
📌 Желатин 8 р
📌 Холодна вода 48 р
📌 яйце 1 шт
📌 цукор 40 р
📌 молоко 90 р
📌 молочний шоколад 110 р
📌 вершки 33-35% 150 р
МУС З БІЛОГО ШОКОЛАДУ
📌 желатин 10 р
📌 холодна вода 60 р
📌 яйце 1 шт
📌 цукор 40 г
📌 молоко 90 р
📌 білий шоколад 110 р
📌 вершків 33-35% 150 р
📌 ванілін половина ч. л
Красивий Торта три шоколаду покроковий рецепт
2. Додати всі інші інгредієнти, крім оцту, перемішати.
3. Додати оцет.
4. Залити у форму діаметром 20 см, я потім обрізала до форми 18 см, для гарного зрізу, можна цього не робити.
5. Випікати при 170* 25 хвилин.
6. Бісквіт остудити і зрізати верхівку (можна прибрати в холодильник на пару годин).
Всі три Мусу готуються однаково! Але кожен шар готуємо окремо!
1. Желатин залити холодною водою і дати набрякнути по інструкції.
2. У сотейнику змішати яйце з цукром, потім додасть молоко і поставити на вогонь. Постійно помішуючи, доводимо до 85*. Якщо немає термометра, то доводимо масу до перших ознак кипіння, але не кип’ятимо. Знімаємо з вогню.
3. Желатин розтопити в мікрохвильовці.
4. У заварную основу додати желатин, перемішати.
5. Далі туди ж додати шоколад, розмішати і дати охолонути!
6. Вершки збити до стану підталого морозива.
7. Вершки змішати з шоколадною масою і акуратно знизу вгору об’єднати дві массы.
1. В кільце поставити ацетатную плівку і покласти на дно бісквіт.
2. Вилити темний шар Мусу, прибрати в холодильник на годину.
3. В цей час готуємо новий шар Мусу і повторюємо теж саме.
4. Наприкінці краще прибрати торт на ніч у холодильник або хоча б на 4-5 годин!
Відео рецепт 👇