Крем-чіз для вирівнювання торта на олії простий рецепт. Для вирівнювання торта я віддаю перевагу кремчизу на олії за його смак 🧁 Для одноярусних тортів (зі стабільною начинкою ☝🏻) завжди використовую цей рецепт.
Інгредієнти
на торт діаметром 16 см та висотою 12 см
Сирний сир – 350 гр
Вершкове масло – 150 гр
Цукрова пудра -70 гр
Крем-чіз для вирівнювання торта на олії покроковий рецепт
1. Масло дістаємо з холодильника за годину до приготування крему, щоб воно було м’яке. Не потрібно пом’якшувати його в мікрохвильовій печі або в теплому місці, швидше за все Ви отримаєте жовту лужу.
2. Збиваємо масло з цукровою пудрою до пишної світлої маси ручним міксером. Якщо у Вас є стаціонарний міксер – використовуйте насадку весло. Додаємо сир і збиваємо ще трохи до объединения.
3. Тут краще не перестаратися, щоб не утворилася велика кількість бульбашок повітря, які будуть ускладнювати процес вирівнювання (вимішування силіконової лопаткою допомагає зменшити кількість бульбашок в кремі 😉) Крем готов.
4. P. S. Чим світліше буде вершкове масло, тим біліше, в підсумку, буде крем. P. P. S. Використовувати крем зручніше через 10-20 хвилин після приготування. Чим він тепліший, тим менша щільність. Тому вирівняти торт таким кремом, якщо він полежав в холодильнику – справжня мука. Просто повірте мені на слово 😅 P. P. P. S. Текстуру збитого з пудрою масла закріпила в актуальних розділ «процеси»
Відео рецепт 👇