Крем ганаш для торта з молочного шоколаду і масла

ГАНАШ ДЛЯ ФАКТУРНОЇ ПОВЕРХНІ🔸 Готуємо Крем ганаш для торта з молочного шоколаду і масла рецепт простий. Для кам’яної фактури я використовувала спеціальний силіконовий молд. Для ганаша під техніку «орігамі» або для таких молдова я роблю так:

Інгредієнти

Молочний шоколад – 300 гр.
Вершкове масло 82.5 % – 130 гр.

Крем ганаш для торта з молочного шоколаду і масла покроковий рецепт

1. Розтоплюємо шоколад і окремо розтоплюємо вершкове масло. Охолоджуємо до кімнатної температури і об’єднуємо маси. Приступаємо до роботи. Якщо ви хочете просто поекспериментувати, то замість шоколаду використовуйте глазур. Шишки на торті з шоколаду, свічки – Кейт попси, глазур зверху це ганаш на білому шоколаді і вогонь изомальта.
2. Так, цей ганаш можна використовувати і просто для покриття торта, він виходить бетонних, добре переносить спеку і транспортування. Перед нарізанням бажано дати торту постояти хвилин 10 при кімнатній температурі, тоді різати буде легко і вийде красивий розріз👌
3. Принцип ганаша на білому шоколаді той же, але по мені, занадто сладко.