Крем Ганаш на білому шоколаді для вирівнювання торта

Крем Ганаш на білому шоколаді для вирівнювання торта простий рецепт. Рецепт я викладала, але продублюю ще раз.

Інгредієнти

🔸Білий шоколад – 200 гр.
🔸Вершкове масло кімнатної температури-200 гр.
🔸Сирний сир – 160 гр.

Крем Ганаш на білому шоколаді для вирівнювання торта покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити , остудити. Масло збити до білого пухнастого стану, додати холодний сир, збити ще хвилин 5.
2. Додати шоколад, збити не довше хвилини до об’єднання. Крем буде рідкуватим, але на торті швидко застигає. Намазуємо чорновий шар на торт, щоб ізолювати крошки.

3. Ставимо в морозилку на кілька хвилин, щоб крем схопився. Я роблю 3 шару, після кожного ставлю в морозилку.