Курка під шубою з грибами, сиром і вершками в духовці

О, цей рецепт курочки ви запам’ятаєте надовго😍. Як зробити Курку під шубою ” з грибами, сиром і вершками в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

•Куряча грудка-2 шт.
•Печериці-300 гр.
•Ріпчаста цибуля
•Вершки-22%-70 мл
•Борошно-панірувальний сухарі і одне яйце
•Тертий сир-50 гр.

Курка під шубою ” з грибами, сиром і вершками в духовці покроковий рецепт

1. Курячу грудку разрезаемся уздовж , накриваємо харчовою плівкою або пакетом і відбиваємо її з двох сторін. Обвалюємо грудку в паніровці в наступному порядку : в борошно, потім у яйці, останній етап в панірувальних сухарях.
2. Обсмажуємо курячу грудку з двох сторін до готовності. На чистій сковороді обсмажуємо нарізані дрібними скибочками шампіньйони з цибулею, потім майже готові гриби наливаємо вершки і тушкуємо 5 минут.
3. У форму для запікання перекладаємо наші грудки , потім викладаємо грибну шубу, зверху посипаємо тертим сиром. Відправляємо в духовку на 200 ~5-7 хвилин, до розплавлення сыра.

Відео рецепт 👇