Як зробити курку у вершковому соусі з часником, шпинатом і сиром рецепт простий на сковороді.
Інгредієнти
▫️3 курячих філе
▫️10 мл оливкової олії
▫️200 мл 20% вершків
▫️100 мл курячого бульйону
▫️75г сиру пармезан
▫️100г шпинату
▫️30г в’ялених томатів
▫️1з часнику
▫️сухий часник
▫️орегано
▫️сіль і перець
Курка у вершковому соусі з часником, шпинатом і сиром покроковий рецепт
1. філе Ріжемо навпіл, повинні бути пласти рівної товщини. Так курка буде готуватися рівномірно і не вийде сирої середини. Маринуємо сіллю, перцем і часником. Обсмажуємо на добре розпеченій сковороді з маслом пір 3-4 хвилини з кожного стороны.
2. Прибираємо в бік. Прогріваємо рубаний часник близько 2 хвилин, вливаємо бульйон, вершки, спеції і пармезан. Варимо, помішуючи, на невеликому вогні, поки соус не почне густіти близько 3-7 хвилин. Потім додаємо шпинат, томаты.
3. Через хвилину кладемо курку, все перемішуємо і вимикаємо. ⠀ До речі, ідеально в якості соусу для пасти. А ще можна замінити пармезан на блакитний сир, додати оливки або каперси, свіжий базилік замість орегано.
Відео рецепт 👇