Як смачно зробити Курки з картоплею, морквою, перцем, цибулею і часником в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
КБЖУ на 100г: 96ккал 7.7/4.1/6.8
Кол-во порції: 3
✅ Куряче філе 400г
✅ Морква 150г
✅ Болгарський перець 150г
✅ Картопля 400г
✅ Часник 4 зуб.
✅ Цибулю 80г
Для заливки:
✅ Вода 80мл
✅ Олія рослинна 50мл
✅ Томатна паста 70г
✅ Сіль і спеції (паприка, суміш перців, сушені трави)
Курки з картоплею, морквою, перцем, цибулею і часником в духовці покроковий рецепт
1. Нарізаємо інгредієнти, переміщаємо в форму для запікання (у мене велика) змішуємо все для заливки віночком в маленькій емкости.
2. Гарненько перемішуємо, накриваємо фольгою, запаковуємо (можна дати годинку промаринуватися).
3. Або відразу відправляємо в духовку на 50-60хв 210-220С (за цей час, один раз треба буде дістати, перемішати) потім знімаємо фольгу і ще відправляємо на 10-15хв (щоб підрум’янити) Готове ✅
Відео рецепт 👇