Куряча грудка запечена з грибами та вершками

Як зробити Куряча грудка запечена з грибами та вершками рецепт простий. Всім привіт 👋🏻 намагаюся надовго не пропадати, але виходить не дуже😏 Зараз у нас активна стадія ремонтних робіт у будинку. З одного боку я можна сказати стрибаю від щастя🤪💃🏼💃🏼💃🏼, з іншого мучить питання: звідки такі розцінки на роботи і вартість будівельних матеріалів😱 Тому, самі розумієте, треба заробляти 😁 власне, що ми з чоловіком і робимо. На цьому прощаюся, але залишу простий рецепт страви, які можна приготувати навіть в мікрохвильовій печі (скажу по секрету, саме там я його і готувала).

Інгредієнти

Куряча грудка без шкіри – 2-3 шт
Вершки 20% – 250-300 гр
Печериці – 150 гр
Сир 🧀- 150 гр
Часник – 2 зубчики
Сіль і спеції за смаком

Куряча грудка запечена з грибами та вершками покроковий рецепт

1. Курячу грудку нарізати на невеликі шматочки. Печериці також нарізати, дрібні гриби покласти цілком. Додати роздавлений чеснок.
2. Посолити і додати спеції (чебрець, орегано, розмарин). Залити вершками, зверху додати натертий сир і відправити все в мікрохвильовку
на режим «гриль» задати час 50 хв. (дивитися за обсягом вашого страви).
3. Виходить ось така рум’яна смакота 😋