Як зробити Куряча грудка запечена з грибами та вершками рецепт простий. Всім привіт 👋🏻 намагаюся надовго не пропадати, але виходить не дуже😏 Зараз у нас активна стадія ремонтних робіт у будинку. З одного боку я можна сказати стрибаю від щастя🤪💃🏼💃🏼💃🏼, з іншого мучить питання: звідки такі розцінки на роботи і вартість будівельних матеріалів😱 Тому, самі розумієте, треба заробляти 😁 власне, що ми з чоловіком і робимо. На цьому прощаюся, але залишу простий рецепт страви, які можна приготувати навіть в мікрохвильовій печі (скажу по секрету, саме там я його і готувала).
Інгредієнти
Куряча грудка без шкіри – 2-3 шт
Вершки 20% – 250-300 гр
Печериці – 150 гр
Сир 🧀- 150 гр
Часник – 2 зубчики
Сіль і спеції за смаком
Куряча грудка запечена з грибами та вершками покроковий рецепт
1. Курячу грудку нарізати на невеликі шматочки. Печериці також нарізати, дрібні гриби покласти цілком. Додати роздавлений чеснок.
2. Посолити і додати спеції (чебрець, орегано, розмарин). Залити вершками, зверху додати натертий сир і відправити все в мікрохвильовку
на режим «гриль» задати час 50 хв. (дивитися за обсягом вашого страви).
на режим «гриль» задати час 50 хв. (дивитися за обсягом вашого страви).
3. Виходить ось така рум’яна смакота 😋