Як смачно зробити Курячі гомілки в медово-гірчичному маринаді в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Гомілки курячі – 1 кг
Мед – 3 ст. л
Гірчиця – 3 ст. л
Сік лимона – 2 ст. л
Раст. масло – 2 ст. л
Часник – 3 зубчики
Сіль, паприка – 1 ч. л
КБЖУ на 100 г 203/15/14/4
Курячі гомілки в медово-гірчичному маринаді в духовці покроковий рецепт
1. З’єднуємо всі інгредієнти для маринаду. Заливаємо гомілки, добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на кілька годин. Чим довше, тим краще👌
2. Бажано кілька разів перемішати гомілки за цей час, щоб вони рівномірно промариновались.
3. Потім перекласти гомілки у форму для випічки, залити маринадом і запекти при 200 градусах приблизно хвилин 40 – 50 до красивої корочки.
4. В процесі приготування кілька разів полити гомілки маринадом. Приємного апетиту☺
Відео рецепт 👇