Як зробити курячі грудки човники з грибами, лавашем і овочами в духовці
Інгредієнти
Грудка 300г
Лаваш 60г
Помідор 40г
Печериці 40г
Сир 50г
Цибулю 2пера
Маринад
Соєвий соус-50г
Часник 2 зуб
Гірчиця 1ч.л
Паприка/трави/чорний перець
Курячі грудки човники з грибами і овочами в духовці покроковий рецепт
1. Курку надрізаємо і маринуємо 1-2 години. Якщо тонкий Лаваш, в два шари звертаємо в лодочки.
2. Кладемо всередину філе, розрізи томати і гриби. Зверху сир і лук.
3. В духовку на 25-30 хв при 180′. Дорогі, повірте, це вогненний вогонь!!
Відео рецепт 👇