Курячі крильця баффало на мангалі

Як зробити Курячі крильця баффало на мангалі простий рецепт.

Інгредієнти

крильця курячі (у мене прям розрізані були, такі купувала в магазині «ТАК»)
томатна паста 300 гр
часник 3-4 зубчики
цукровий пісок 40 гр
соус «ШРІРАЧА» гострий чилі (теж продається в «ТАК») 1 ч. л. ось тут дивіться за смаком, у Ганни в рецептурі 50 гр. на 150 гр. томатної пасти
сіль, перець за смаком
масло вершкове 100 гр
оцет рисовий 80 гр

Курячі крильця баффало на мангалі покроковий рецепт

1. Курячі крильця маринуємо заздалегідь – солимо і перчимо. На рослинному маслі обсмажуємо томатну пасту, додаємо різаний часник, цукор, соус Шрірача, продовжуємо обжаривать/уваривать.

2. Далі додаємо сіль, перець і масло. Найкраще це робити в сотейнику і заважати все віночком. І так, вмішуємо вершкове масло, а потім додаємо рисовий оцет. Даємо остыть.

3. Якщо масло відшарувалося, домішайте його віночком, стане густою пастою. Цей соус можна приготувати заздалегідь і залишити в холодильнике.

4. На мангалі смажимо крильця, скидаємо їх у велику каструлю і змішуємо з соусом. Це просто щось 👍, обов’язково спробуйте приготувати!