Курячі Митболы в вершково грибному соусі на сковороді простий рецепт. Мега швидкий, ситний і дуже смачний вечерю за 20 хвилин ⏰ Зберігай обов’язково цю ідею, чоловік сказав, це просто пожежа!!
Інгредієнти
Курячий фарш 800г
1 велика цибулина
Спеції (для курки, солодка паприка, сіль, перець, часник за бажанням)
Зелень
Вершки 20% 500мл
Печериці 300г
Плавлений сирок 90г
Курячі Митболы в вершково грибному соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Змішуємо фарш з дрібно порізаною цибулею, спеціями і зеленню, солимо і перчимо. Формуємо маленькі кульки і обсмажуємо до рум’яного кольору на середньому вогні, з двох сторін на олії, приблизно по 5 хвилин з кожної стороны.
2. Прибираємо кульки з сковороди, висипаємо туди крупно нарізані печериці, обсмажуємо 5 хвилин до рум’яного кольору. Зменшуємо вогонь, вливаємо вершки, додаємо плавлений сирок, перемешиваем.
3. За смаком посолити і поперчити. Відправляємо назад наші фрикадельки і тушкуємо в соусі ~5 хвилин, помішуючи, до загустіння соусу. Всі! Посипаємо свіжою зеленню і насолоджуємося 🤤
Відео рецепт 👇