Курячі шашлички з беконом і картоплею по-селянськи

Курячі шашлички з беконом і картоплею по-селянськи простий рецепт.

Інгредієнти

Куряче філе – 450 г⁣⁣⠀
Бекон – 80 г⁣⁣⠀
Оливкову олію – 2 ст л⁣⁣⠀
Соєвий соус – 1 ст л⁣⁣⠀
Часник – 2 зубчики⁣⁣⠀
Спеції – за смаком⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
КБЖУ:⁣⁣⠀
1099.0/107.9/56.7/3.0⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Картопля – 380 г⁣⁣⠀
Оливкова олія – 1 ст л⁣⁣⠀
Панірувальні сухарі – 40 г⁣⁣⠀
Сіль, сушений часник, паприка, прованські трави – за смаком⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
КБЖУ:⁣⁣⠀
673.0/9.7/26.9/100.2⁣⁣⠀

Курячі шашлички з беконом і картоплею по-селянськи покроковий рецепт

1. Нарізати картоплю скибочками, покласти в чашу для змішування, влити оливкову олію, присипати панірувальними сухарями, сіллю і спеціями. Перемішати.⁣⁣⠀ ⠀ Викласти картоплю на деко так, щоб скибочки не стикалися один з одним.⁣⁣⠀ Відправити в духовку на 30-35 хв при 190°⁣⁣.

2. Для приготування шашличків, куряче філе розрізати пластом, відбити, викласти поверх смужки бекону і розрізати по їх товщині.⁣⁣⠀ ⠀ Перевернути курячу смужку і згорнути в рулетик так, щоб бекон був зовні.⁣⁣⠀

3. Одержаний рулетик розрізати навпіл. Аналогічно проробити з усіма рулетиками.⁣⁣⠀ Насадити заготовки на дерев’яні шпажки.⁣⁣⠀ ⠀ Для маринаду змішати оливкову олію з соєвим соусом, прованськими травами і видавити пару зубчиків часнику.⁣⁣⠀

4. Нанести за допомогою пензля маринад на підготовлені шашлички.⁣⁣⠀ ⠀Обсмажити шашлички на сухій сковороді з кожного боку на слабкому вогні. Подавати посипавши зеленню.⁣⁣⠀ ⠀

5. Для соусу до картоплі можна змішати йогурт з гірчицею, сіллю, перцем і часником.⁣⁣⠀

Відео рецепт 👇