Курячі шашлички з беконом і картоплею по-селянськи простий рецепт.
Інгредієнти
Куряче філе – 450 г⠀
Бекон – 80 г⠀
Оливкову олію – 2 ст л⠀
Соєвий соус – 1 ст л⠀
Часник – 2 зубчики⠀
Спеції – за смаком⠀
⠀
КБЖУ:⠀
1099.0/107.9/56.7/3.0⠀
⠀
Картопля – 380 г⠀
Оливкова олія – 1 ст л⠀
Панірувальні сухарі – 40 г⠀
Сіль, сушений часник, паприка, прованські трави – за смаком⠀
⠀
КБЖУ:⠀
673.0/9.7/26.9/100.2⠀
Курячі шашлички з беконом і картоплею по-селянськи покроковий рецепт
1. Нарізати картоплю скибочками, покласти в чашу для змішування, влити оливкову олію, присипати панірувальними сухарями, сіллю і спеціями. Перемішати.⠀ ⠀ Викласти картоплю на деко так, щоб скибочки не стикалися один з одним.⠀ Відправити в духовку на 30-35 хв при 190°.
2. Для приготування шашличків, куряче філе розрізати пластом, відбити, викласти поверх смужки бекону і розрізати по їх товщині.⠀ ⠀ Перевернути курячу смужку і згорнути в рулетик так, щоб бекон був зовні.⠀
3. Одержаний рулетик розрізати навпіл. Аналогічно проробити з усіма рулетиками.⠀ Насадити заготовки на дерев’яні шпажки.⠀ ⠀ Для маринаду змішати оливкову олію з соєвим соусом, прованськими травами і видавити пару зубчиків часнику.⠀
4. Нанести за допомогою пензля маринад на підготовлені шашлички.⠀ ⠀Обсмажити шашлички на сухій сковороді з кожного боку на слабкому вогні. Подавати посипавши зеленню.⠀ ⠀
5. Для соусу до картоплі можна змішати йогурт з гірчицею, сіллю, перцем і часником.⠀
Відео рецепт 👇