Курячі стегна з соєвим соусом і медом по корейськи в духовці

Як смачно зробити Курячі стегна з соєвим соусом і медом по корейськи в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

курки – 800 гр
соєвий соус – 3 ст. л
сухий часник – 1 ч. л
масло – 2 ст. л
яблучний оцет – 1 ч. л
цибуля – 1 шт
сіль/перець
кунжут
зелень
мед – 2 ст. л

Курячі стегна з соєвим соусом і медом по корейськи в духовці покроковий рецепт

1. В глибокій чаші змішуємо соєвий соус, сухий часник, мед, олія, яблучний оцет, сіль/перець і перемішуємо. Соус/маринад ділимо на дві части.

2. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і перекладаємо в деко. Туди ж перекладаємо курку і поливаємо половиною соусу і запікаємо 25 хвилин – 200 градусов.

3. Після перевертаємо курку, поливаємо рештою соусом і запікаємо при тій же температурі ще 25 хвилин. По готовності посипаємо кунжутом і зеленою цибулею. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇