Локшина вок з яловичиною та овочами

Як зробити Локшина вок з яловичиною та овочами рецепт простий. Я дуже люблю локшину в коробочках, а ще я знаю як її швидко і смачно приготувати 😍

Інгредієнти

375 грам яловичини, оливкова олія, сіль і перець за смаком, 200 грам рисового локшини (соба, фунчоза), 0,5 головки цибулі, 1 середня морква, 1 великий помідор, 1 болгарський перець, соус теріякі ~ 50-70 грам, кунжут за смаком.

Локшина вок з яловичиною та овочами покроковий рецепт

1. Яловичину нарізаємо тонкими скибочками, додаємо 1 чайною ложкою оливкової олії, сіль, перець за смаком, прибираємо на 10 хвилин. Локшину варимо згідно інструкції на упаковці, зливаємо воду. Нарізаємо овочі: цибулю – півкільцями, моркву, помідори і перець – соломкою. Добре розігріваємо сковороду і обсмажуємо яловичину до готовності (2-3 хвилини з кожної сторони).

2. Прибираємо на тарілку. Трохи змащуємо олією сковорідку і обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву, помідор і перець. Тушкуємо все разом 5-7 хвилин. Додаємо до овочів яловичину, додаємо соус теріякі, перемішуємо і тушкуємо ще близько 5 минут.

3. Потім додаємо локшину, добре перемішуємо, щоб вона просочилася соусом. Додаємо сіль, перець за смаком. Перед подачею посипаємо кунжутом, беремо китайські палички і насолоджуємося смачним обідом або вечерею 🥡🥢

Відео рецепт 👇