Лимонний сорбет з динею в домашніх умовах

Як зробити смачний Лимонний сорбет з динею в домашніх умовах рецепт простий. Швидше ❤ Натурально, просто і дуже лимонно🍋 Раніше був інший рецепт, але це прям по мені максимально схоже на оригінал з Італії.

Інгредієнти

🍌 м’якоть спілої дині (шматочки заморозити) у мене ок 350 гр
🍓 лимони соковиті смачні (у мене великий лимон на 250 гр)
🥛 Цукрова пудра 2 ст. л. +/- або сахзам за смаком

Лимонний сорбет з динею в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Цедру лимона в ідеалі натерти, а сік віджати.. але я ледар і я люблю більше лимона! Лимони помити. Зрізати жовту цедру і вирізати м’якоть лимона без кісточок і плівок. Скласти в блендер/ измельчитель.
2. Додати шматочки замороженої м’якоті дині і 2 ст л цукрової пудри. Давайте блендеру (якщо використовуєте малопотужний измелтчитель) відпочинок і не закладайте дуже багато в чашу. В цей раз я використовувала спочатку великий подрібнювач і потім занурювальний блендер.
3. Тут треба спробувати і додати цукрову пудру і якщо хочете менш яскравий смак лимона більше дині. Ще раз пробити блендером до однорідної маси. ⠀
4. Вже можна їсти. Буде м’яке морозиво. Я виклала масу в контейнер і прибрала в морозилку на кілька годин. Вийшов чудовий десерт/ сорбет, який тане в рту.

Відео рецепт 👇