Домашній торта снікерс з кремом з вареного згущеного молока і арахісу

Домашній торта снікерс з кремом з вареного згущеного молока і арахісу простий рецепт.

Інгредієнти

Яйця – 6 шт
Цукор – 230 г
Сметана – 150 г
Какао – 4 стіл. ложки
Борошно – 280 р
Сода – 1 ч. ложка
Ванілін – 5 р
Рослинне масло – 5 стіл ложок

Крем:
Вершкове масло – 250 г
Згущене молоко – 230 р
Варене згущене молоко – 1 банка
Арахіс – 200 г
Ванілін – 1 пачка

Просочення:
Згущене молоко – 80 г
Окріп – 150 мл

Карамель використовувала готову

Домашній торта снікерс з кремом з вареного згущеного молока і арахісу покроковий рецепт

1. Для глазурі використала молочний шоколад в краплях (можна шоколадну плитку ) і рослинне масло – 2 стіл ложки. Розмір форми 37*32 див. Для бісквіта збиваємо яйця з цукром до пишної маси (приблизно 7 хвилин). Далі додаємо сметану і все разом збиваємо. Сухі інгредієнти перемішуємо між собою, просіваємо і поступово додаємо в яєчної массе.

2. В самому кінці додаємо рослинне масло і акуратно перемішуємо тісто з допомогою лопатки. Переливаємо в деко, застелене пергаментним папером і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах. Тим часом готуємо крем. Масло кімнатної температури збиваємо міксером до бела.

3. Поступово вводимо спочатку звичайну згущене молоко, потім варену. Додаємо ванілін. Вводимо арахіс і перемішуємо з допомогою кондитерської лопатки. Для глазурі розтопити в мікрохвильовій печі шоколад з маслом, з допомогою імпульсів. Або на водяній бане.

4. Збираємо тортик: Бісквітний корж розрізаємо на 4 рівні частини. Викладаємо по черзі – бісквіт, просочення, карамель, крем. Самий останній бісквіт вирівнюємо з допомогою крему, без арахісу і прибираємо в холодильник на 3-4 часа.

5. Дістаємо тортик і поливаємо шоколадної глазурью.

Відео рецепт 👇