Яблучні коржики печива

Як смачно зробити Яблучні коржики печива простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дякую батьків чоловіка за велику кількість яблук на нашому столі! Стільки всього смачного можна з них приготувати, не кажучи про те, що і просто похрумтіти приємно і корисно. Пастила, сік, мармелад – все це дуже смачно, натурально, але вимагає великої кількості яблук. Так що моє переконання – їх багато не буває!
А який смачний брауні виходить, якщо додати в тісто яблучне пюре! 😍 Закачаєшся! Але про це трохи пізніше. Порівняно з молочними в них зовсім мало масла. І виходять вони більш ніжними рахунок яблучного пюре в складі. Загалом, з чаєм, кавою або молоком просто чудово!

Інгредієнти

410г борошна в/с
165г цукор (мені солодкувато, зменшу до 130)
50г вершкового масла (можна маргарин)
50г яйце (збовтати і залишити 10 г на мастило)
130г яблучного пюре (у мене із запечених яблук)
4 г харчової соди
0,5 г лимонної кислоти

Яблучні коржики печива покроковий рецепт

1. Збити в комбайні насадкою лопатка м’яке масло з цукром протягом 10хв ( або розтирати лопаткою вручну). Додати 1 яйце, перемішати, ввести яблучне пюре, перемешать.
2. Всипати суміш борошна, соди і лимонної кислоти, швидко замісити м’яке тісто. Прибрати в холод на полчаса.
3. Охолоджене тісто розкачати в пласт товщиною 7-8мм і вирізати вирубкою коржики.

4. Змастити яєчним мастилом і випікати при температурі 180 градусів 15-20 минут.