Пісочні кошики з білковим кремом і вишнями

Як смачно зробити Пісочні кошики з білковим кремом і вишнями простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пісочні кошики з білково заварним кремом з вишневою начинкою.

Інгредієнти

Тісто:
✔️ Вершкове масло – 100 гр;
✔️ Борошно просеянная – 180 гр;
✔️ Розпушувач – 0,5 ч. л;
✔️ Жовтки – 3 шт;
✔️ Цукор – 30 гр;
✔️ Молоко -20 гр;
✔️ Щіпка солі.
Молоко, масло і жовтки повинні бути дуже холодними!

Начинка:
✔️ Вишня заморожена (можна будь-яку ягоду) – 200 гр;
✔️ Цукор – 30 гр;
✔️ Кукурудзяний крохмаль – 1,5 ч. л;
✔️ Трохи води.

Пісочні кошики з білковим кремом і вишнями покроковий рецепт

1. Борошно і разрызлитель просіяти в миску і перемішати. Додати олію, розім’яти руками в дрібну крихту. В цю крихту додати цукор, сіль, жовтки, молоко, швидко замісити тісто. Тісто розподілити по формах не товстим слоем.

2. Поставити в духовку при 180 градусів випікатися хвилин 20. До рум’яного кольору. Поставити формочки на решітку, дати охолонути, вийняти з формочок. Вишнева начинка (можна використовувати готовий джем або згущене молоко) Все змішати в сотейнику,перемешать.

3. Поставити на повільний вогонь, постійно помішуючи довести до закипання Проварити ще 2 хвилини, не перестаючи помішувати. Зняти з вогню, дати повністю охолонути. Наповнити кошики вишнею, зробити шапочки з крему. Рецепт білково заварного крему буде в наступному відео. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇