Листковий пиріг тарт з нутеллою

Листковий пиріг тарт з нутеллою в духовці простий рецепт. У нас раптово похолодало… на вихідні заплановано невелику подорож 🤭 Куди? Поки не скажу, але скажу що від туди я обов’язково привезу смачну і справжню Моццареллу Ді Буффала 💥

Інгредієнти

✅110г Вершкове масло
✅215г Борошно
✅3 Жовтки
✅85г Цукрова пудра
✅450г Нутэлла

Листковий пиріг тарт з нутеллою покроковий рецепт

1. Помістіть вершкове масло в тісто змішувач. Масло повинно бути м’яке, але досить еластичне. Також додайте цукрову пудру і почніть розмішувати. Окремо додайте сіль в жовтки. Тепер додайте злегка розмішані жовтки також в тісто змішувач , продовжуючи размешивать.

2. Просійте борошно 2 рази і додайте в тісто. Розмішайте тісто до однорідної консистенції і викладіть на робочий стіл. Тісто не повинно прилипати до рук і при цьому має бути м’яким і еластичним. Тепер сформуйте плоский квадрат і загорніть в харчову пленку.
3. Приберіть в холодильник мінімум на 2 години. Потім більшу частину тіста розкачайте і викладіть у форму для випічки. (решта залиште тісто на смужки). Проробіть вилочкою дірочки в основі теста.

4. Викладіть нутэллу і прикрасити смужками. Приберіть пиріг на 1 годину в холодильник. Цей момент важливий для кремового результату начинки. Потім випікайте при температурі 160 протягом 40-45 минут.