Макарони з беконом, часником і сиром на сковороді без вершків простий рецепт. Взагалі, соус оригінальний, але з пошуком панчетти в Москві, самі розумієте – проблеми. тому тут готуємо на американський манер з беконом!
Інгредієнти
макарони
бекон (~250 гр)
3 зубчики часнику
80 гр пармезану
4 жовтки
перець
Макарони з беконом, часником і сиром на сковороді без вершків покроковий рецепт
1. Варимо макарони на 2 хвилини менше, ніж зазначено на пачці. Дрібно нарізаємо часник обсмажуємо на рослинному маслі, нарізаємо бекон – обсмажуємо до красивої золотистости.
2. Пармезан натираємо на дрібній тертці, змішуємо сир, жовтки, і багато перцю. Маса густа – я її прям розбавляю водою. Можна і вершками 10%, можна водою з під пасты.
3. Перекладаємо макарони до бекону – перемішуємо. додаємо соус – перемішуємо! Подаємо ще раз приправте чорним перцем!
Відео рецепт 👇