Мясні котлети люля кебаб на сковороді

Як смачно зробити М’ясні котлети люля кебаб на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. В оригіналі люля – кебаб готується з баранини, з спецій сіль, перець мелений і зовсім трохи пряних спецій. Зараз же люля кебаб можна приготувати з будь-якого м’яса і навіть риби) Котлети за цим рецептом виходять смачними і соковитими. Час на приготування йде зовсім небагато.

Інгредієнти

– Фарш 700 гр (у мене свино-яловичий)
– Цибуля ріпка 2 середніх шт
– Перець солодкий 1 шт
– Петрушка 1 пучок (можна без неї)
– Вода 70 мл
– Спеції – сіль, перець чорний мелений, так само я додала коріандр мелений, хмелі – сунелі, сушений часник.

Лук для подачі:
– Цибулю-1 велика цибулина або 2 середніх
– Сіль 1чайн.лож
– Цукор 1чайн.лож
– Оцет 9% 1чайн.лож
– Вода 100мл
– Зелень- кріп або петрушка.

М’ясні котлети люля кебаб на сковороді покроковий рецепт

1. Фарш добре перемішати, додати сіль, спеції, цибулю і солодкий перець, нарізаний дрібними кубиками, дрібно порізану петрушку, воду. Все добре перемішати і‼️відбити фарш протягом 5 хвилин. Відбити потрібно обов’язково, при отбивании з м’яса виділяється білок, фарш стає більш в’язким і щільним. Це особливо важливо, якщо ви будете готувати люля кебаб на шампурах)
2. Сформувати котлети. Укласти на деко, який заздалегідь застелити пергаментним папером (у мене силіконовий килимок). Килимок змастити раст. олією і викласти котлети. Відправити в духовку розігріту до 200 градусів на 30-35 хвилин. Час регулюйте орієнтуючись на свою духовку.
3. Лук для подачі:
Цибулю порізати кільцями або півкільцями, все змішати. Готовий буде хвилин через 15.