Як зробити Маленький торт на день народження бенто рецепт простий. Так як коробочки немає – значить цей тортик втрачає право називатися бенто торт! Але він все ще залишається малюком на один укус) Вчора встигла таки його підготувати до дня народження сина (7 років виповнилося). Відзначали вдома в сімейному колі й вирішили не готувати великий торт. Я така неуважна після свят і зовсім забула, що барвників будинку харчових немає, та й особливого декору для мальчукового торта немає.
У підсумку крем фарбувала конфітюром і малювала сердечка в якості декору. Зрозуміла, що сердечка виглядають не дуже, переробила, і в підсумку він став таким! Не дуже мужній дизайн звичайно, але зате дуже смачний) Я люблю маленькі штучки, і цей крихта здається мені дуже зворушливим. Готувати досить просто.
У підсумку крем фарбувала конфітюром і малювала сердечка в якості декору. Зрозуміла, що сердечка виглядають не дуже, переробила, і в підсумку він став таким! Не дуже мужній дизайн звичайно, але зате дуже смачний) Я люблю маленькі штучки, і цей крихта здається мені дуже зворушливим. Готувати досить просто.
Інгредієнти
Для конфітюру
150 г замороженої вишні
60 г цукру
2-3 ч. л кукурудзяного крохмалю
2-3 ч. л води
Для крему
250 г вершкового сиру
150 мл вершків 33%
40-50 г цукрової пудри
300 мл вершків для збивання
Для коржів
2 яйця
2 ст. л какао
10 г розпушувача
150 г цукру
60-80 мл молока
40 г вершкового масла
170 г борошна
2 ст. л рослинного масла
Для просочення
1 порція еспресо
Маленький торт на день народження покроковий рецепт
1. Молоко змішати з какао і маслом, нагріти, щоб розчинилося масло. Залишаємо суміш остигати. Яйця збиваємо в піну, після додаємо цукор і збиваємо в більш щільну піну. Додаємо просіяне борошно і розпушувач, перемішуємо лопаткою, після додаємо молоко з какао і добре все перемішуємо. Розподіляємо тісто по формі, бортики форми змащуємо рослинним маслом заранее.
2. Заморожену вишню відправляємо в сотейник разом з цукром, крохмалем і водою, уварюють до загустивания. Після залишаємо остигати. Вершковий сир змішуємо з вершками і цукровою пудрою збиваємо до щільності. Окремо збиваємо вершки до твердих піків. Для тортика використовуємо 2 коржа, просочуємо їх кофе.
3. Після промазуємо корж кремом, робимо бортик з допомогою кондитерського мішка. Розподіляємо конфітюр. І зверху промазуємо кремом і накриваємо коржем. Після залишками крему обмазуємо тортик. Для вирівнювання використовуємо збиті вершки. Тортик прикрашаємо як захочеться)) Обов’язково даємо настоятися протягом 2-3 годин в холодильнике.