Як зробити смачні Малинові цукерки з шоколадом домашні рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
170 р – білий шоколад
85 г – вершки 33%
15г – глюкозний сироп (якщо немає – можна не додавати)
30 г вершкове масло
230 г – темний шоколад
40 м – рослинне масло
30 г – сублімована малина
Малинові цукерки з шоколадом домашні покроковий рецепт
1. Нагріти вершки з глюкозным сиропом до гарячого стану, вилити на шоколад, перемішати до однорідності. Додати сублімовану малину (знадобиться в порошку, але якщо у вас цілісна, її можна подрібнити в кавомолці або в блендері), перемешать.
2. Додати вершкове масло кімнатної t, перемішати. Прибрати в холодильник до повного застигання на 1 годину. Розтопити темний шоколад і з’єднати з рослинним маслом. Дістати малинову масу і, набираючи її за допомогою чайної ложки, скачати шарики.
3. Охолодити їх 10 хв в морозилці. З допомогою виделки вмочити кульки в розтоплений шоколад і, потім, викласти на пергамент або силіконовий коврик.
Відео рецепт 👇