Малиновий бісквіт для торта

Малиновий бісквіт, або як перевести простий торт на Новий рівень! ⠀ Звичайно ж я буду вдячна за репости 💜 Як стала Малиновий бісквіт для торта рецепт простий.⠀ Багато хто знають, що я неймовірний фанат малини і готова робити десерти з нею постійно! ⠀ Але до бісквіту у мене завжди високі вимоги: пишний і ніжний, при цьому не бути сухим, щоб не додавати просочення! ⠀ Тому добряче попрацювавши над рецептом, я із задоволенням ділюся💜

Інгредієнти

На форму 18 см:

Білок 220 гр
Сахар1 230 гр
Жовток 80 гр
Сахар2 50 гр
Рослинна олія 95 гр
Сметана 95 гр
Пюре малини 70 гр
Борошно 210 гр
Борошно кокосова/мигдальний 70 гр
Розпушувач 10 гр
Сіль 3 гр

Малиновий бісквіт для торта покроковий рецепт

1. ▫️Поступово додаючи сахар1, збити білок в стійку меренгу! На цьому етапі можна трохи підфарбувати, щоб колір бісквіту був більш рожевим. ▫️Жовток збити до пишної маси з цукром 2, додати масло, сметану, пюре і акуратно змішати. ▫️Всі сухі інгредієнти ретельно змішати між собою, і акуратно змішати з жовтковою массой.

2. Тут ви можете пограти з видами борошна і отримати різні смакові відтінки: кокосова, мигдальна борошно, або ж замінити їх на просту пшеничне. ▫️На останньому етапі акуратно ввести в кілька етапів меренгу. ▫️Я випікаю бісквіт в двох кільцях: так економиться час і бісквіт не пересихає в процесі випікання! При 165С ~35мин. ⠀

3. ‼️Охолоджуємо бісквіт в кільці до кімнатної температури, а потім прибираємо в плівці в холодильник на кілька годин! Волога розподілиться рівномірно і працювати з таким бісквітом буде одне задоволення 💜 ⠀ Бісквіт вийшов на стільки смачним, що його могли з’їсти відразу ж😀 Ледве встигла зібрати тотально малиновий торт, але це вже зовсім інша история.