Мандаринові кекси в духовці

Повітряні кекси «Марокко». Нічого ніжніше і легшим ви просто не пробували , запевняю, що кекси з’їдаються за дві хвилини. Засікаємо?🤩 Як зробити Мандаринові кекси в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто на кекси:
•Мандаринове пюре~90 гр.
•Сметана 20%-30 гр.
•Борошно пшеничне-140 гр.
•Цукор-80 гр.
•Розпушувач-10 гр.
•Вершкове масло-75 гр.
•Яйце-2 шт.
•Ванілін-щіпка

На внутрішній крем:
•Сік одного мандарина
•Цукор-20 гр., але регулює за солодощі своїх мандаринів.
•Сирний сир-1 ст. л
•Вершкове масло-20 гр.
•Кукурудзяний крохмаль-1 ч. л.

За бажанням можна використовувати замість крему джем.

На зовнішній крем:
•Вершкове масло-100 гр.
•Сирний сир-100 гр.
•Цукор-75гр.

Мандаринові кекси в духовці покроковий рецепт

1. Мандарин очищаємо від білої планочки і подрібнюємо в блендері, я ще протеида через сито, щоб точно нічого не було, крім однорідної маси. Цукор перетираємо з маслом, по одному додаємо яйце, збиваємо міксером. Додаємо сметану і мандаринове пюре. До мандариновий суміші додаємо просіяне борошно з розпушувачем, всі перемешиваем.
2. Формочки для кексів заповнюємо на половину або 2/3 (дивлячись якого розміру ваші формочки). І відправляємо в попередньо розігріту до 160 ° с духовку на 30 хвилин. Поки наші кекси випікаються, готуємо два крему: в різних мисках просто з’єднуємо всі інгредієнти, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 3 часа.
3. З готових кексів виймаємо серцевину, заповнюємо її кремом або джемом, потім зверху прикрашаємо зовнішнім кремом . Змащуємо Кремом тільки повністю остиглі кексы.

Відео рецепт 👇