Манти Гуль Ханум з гарбузом і цибулею на пару

Як зробити Манти Гуль Ханум з гарбузом і цибулею на пару простий рецепт. Ох як вкусноооо, сьогодні у нас😋 Ханим гюль, якщо помилилася з назвою страви, поправте мене.. 😇для мене це манти з Гарбузом 🔥

Інгредієнти

Інгредієнти тісто:
1 яйце
Склянку води 300мл
Сіль
Борошно – до щільності тесту
Замішуємо круте тісто і прибираємо в холодильник на пів години

Гарбуз прісна -500гр
Цибуля ріпчаста-500гр. 1:1
Сіль, чорний мелений перець
Масло вершкове -60гр – все пишу приблизно +- це не страшно

Манти Гуль Ханум з гарбузом і цибулею на пару покроковий рецепт

1. Тим часом робимо начинку, все дуже легко) Гарбуз нарізаємо на дрібні кубики, цибулю так-же, в сковороду вливаємо трохи олії обсмажуємо цибулю і гарбуз 3-5 хвилин, додаємо шматок вершкового масла, солимо, перчимо і знімаємо з вогню начинку.

2. Трохи остудити і зробити трояндочки як на відео, або ж просто манти, готуємо на пару 30 хвилин і дуже смачне блюдо готово.

3. Подавайте гарячими зі сметаною або розтопленим вершковим маслом або… з чим завгодно взагалі, це дуже смачно! Готуйте із задоволенням і приємного апетиту всім!

Відео рецепт 👇