Мариновані баклажани з морквою і часником швидкого приготування простий рецепт домашній. Такі баклажани можна зберігати в холодильнику в скляній банці до трьох місяців. З даної кількості інгредієнтів виходить одна літрова банку.
Інгредієнти
Баклажани – 750 р
Моркву – 150 р
Цибулю – 150 р
Часник – 4 зубчики
Сіль – 1 ч. л
Цукор – 1,5 ст. л
Масло рафиниров. – 50 мл
Оцет 9% – 30 мл
Мариновані баклажани з морквою і часником швидкого приготування покроковий рецепт
1. Баклажани відварити в киплячій воді до готовності, приблизно 7 хвилин, остудити. Нарізати баклажани півкільцями. Моркву потерти на тертці для корейської моркви, цибулю нарізати півкільцями, додати до баклажанам.
2. Далі додаємо сіль, цукор, часник, влити олію і оцет, добре перемішати. За бажанням додати ще гострий перець. Перекласти салат в чисту стерилізовану банку, якщо плануєте зберігати долго.
3. Якщо будете їсти відразу, можна банку не стерилізувати, я просто добре вимила, залила окропом і залишила на кілька хвилин. Салат можна їсти відразу, але якщо дати йому постояти в холодильнику ще 5 годин, то він буде набагато вкуснее.
Відео рецепт 👇