Рулетики з баклажанів і горіхами по-грузинськи

Як зробити смачні Рулетики з баклажанів і горіхами по-грузинськи рецепт простий 🍆🍆🍆👌 Мені сьогодні надійшла приваблива пропозиція, розмістити у себе рекламу. Ворожіння, карти Таро, приворот🤪 Від реклами відмовилася, а ось приворотним засобом поділюся з задоволенням! Причому з гарантією😂

Інгредієнти

зметіть нижче

Рулетики з баклажанів і горіхами по-грузинськи покроковий рецепт

1. Баклажани (4 середніх) нарізати скибочками 6-7мм. Тонко не ріжемо! Після запікання сильно зменшуються в об’ємі! Особливо зимові, водянисті🤷♀️ Змащуємо скибочки пензликом, раст.маслом. Злегка солимо з 2х сторін. Я солю сванской сіллю, яку роблю сама. Рецепт є в актуальному. Можна просто сіллю. Запікаємо в духовці при t 200-220C. Повинні злегка зарум’яниться.В актуальному збережу процес. Начинка: Волоські горіхи 150-200гр. Залити окропом, відразу ж злити. Висушити. Подрібнити. Можна на м’ясорубці або в процесорі. Невелику цибулину, дрібно нарізати і обсмажити на раст.масле.
2. У склянку скласти горіхи, цибулю. Спеції : уцхо-сунелі, імеретинський шафран, мелений коріандр, солодка паприка, гострий перець. Всі кладемо спеції за смаком. Я, наприклад, все кладу приблизно за пів-чайної ложки, а коріандру і гострого перцю менше . Потім можна буде додати. Свіжий часник через прес також по-вкусу.
3. Я кладу совмем трохи! Винний оцет спочатку 1 ч. л. Сіль. Наливаємо 2-3 ст. л теплої води. Далі все пробиваємо заглибним блендером, поступово додаючи теплу воду. В процесі пробуємо на смак і додаємо сіль, перець, часник. Повинна вийти не густа паста, яку зручно намазати на скибочку баклажана.

4. На кожну скибочку намазуємо начинку по всій поверхні тонким шаром. Згорнути. Спробувати😊 Якщо все ок, загортаємо все рулетики! Перед подачею посипати кінзою, зернами граната. Подати з гранатовим соусом. Дуже важливо, щоб баклажани не горчили, горіхи були свіжими! Якщо баклажани гірчать, потрібно їх посолити, залишити на 30 хв, промити, висушити. Але мені вже давно не такі попадались!