Хрусткі палички з кабачків в духовці з пармезаном простий рецепт. Легка закуска, яка вам точно сподобається!
Інгредієнти
кабачки,
яйце,
панірувальні сухарі, пармезан (у співвідношенні 2:1),
щіпку солі і спецій (наприклад, сушеного часнику і паприки).
Хрусткі палички з кабачків в духовці покроковий рецепт
1. Миті кабачки нарізаємо на великі брусочки. У мисці змішуємо панірувальні сухарі, пармезан (у співвідношенні 2:1), обваляем щіпку солі і спецій (наприклад, сушеного часнику і паприки).
2. Вмочаємо спочатку в яйце, потім в панірувальні сухарі. Якщо хочете більш щільну паніровку, обваляйте в борошні до яйца.
3. Скроплюємо маслом і випікаємо приблизно 25 хв при 210 с, через перші 10 хв переворачиваем.
4. Для соусу змішуємо грецький йогурт і майонез в рівних пропорціях, додаємо зубчик часнику, зелень і краплю уксуса.
Відео рецепт 👇