Закуска з червоної риби сьомги і огірка до свята

Проста, але ефектна Закуска з червоної риби сьомги і огірка до свята рецепт простий. Як рол, але смачніше і без рису! Готується дуже швидко, а смак🔥

Інгредієнти

✔️1 шт длиноплодный огірок
✔️50-70 гр крем-сир (можна вершковий, можна сирний)
✔️70-100 гр філе малосольною сьомги або схожою риби
✔️1/2 стиглого авокадо
✔️лимонний сік 1 чл
✔️ікра за бажанням

Закуска з червоної риби сьомги і огірка до свята покроковий рецепт

1. Огірок нарізати овочечисткою на довгі смужки, самий центр краще не брати – водянистий – і нарізати огірок з протилежних сторін до центру. Викласти на плівку внахлест або на рогожу в плівці як показано на фото в каруселі, промокнути паперовими рушниками. Авокадо відокремити від шкірки і скропити лимонним соком, перемешать.
2. Розподілити сир тонким шаром, далі, відступивши від кінця, викласти рибу, авокадо. Можна нарізати брусочками рибу і викласти компактніше, так згортати буде навіть зручніше, але у мене були слайсы і я не стала їх сильно дрібнити. Від себе починаємо неспішно скручувати рулет, допомагаємо плівкою, постійно і підгинаючи утрамбовывая.
3. В кінці скрутити плівку як цукерку – кінчики зв’язати – обережно не нежимайте сильно, рулет дуже ніжний. Нарізати ДУЖЕ гострим ножем, сильно не тиснути! Прикрасити ікрою за бажанням. Виходить ніжно, смачно, красиво, а головне быстро!