Як зробити Мариновані помідори черрі в банках на зиму пальчики оближеш найсмачніший рецепт простий рецепт. Починаю переробляти томати. Перші на черзі черрі. Я саджу їх багато. На поїсти в свіжому вигляді і для цього рецепта.
Тільки таких баночок я закриваю 50 штук не менше.
Такі томатики смачно поїсти з смаженою картоплею. Або ☝️ пробиваємо блендером вміст баночки і у нас виходять перетерті томати, відмінний соус і заправка для різних страв. Ви вже знаєте мій смак, тому буде і солодко, і кисло, і солі вистачить і дуже смачно. Слопается баночка відразу. 🍅 Томати у власному соку.
Тільки таких баночок я закриваю 50 штук не менше.
Такі томатики смачно поїсти з смаженою картоплею. Або ☝️ пробиваємо блендером вміст баночки і у нас виходять перетерті томати, відмінний соус і заправка для різних страв. Ви вже знаєте мій смак, тому буде і солодко, і кисло, і солі вистачить і дуже смачно. Слопается баночка відразу. 🍅 Томати у власному соку.
Інгредієнти
3 кг помідори черрі
3 кг томатів на сік (перезрілі, м’яті, м’ясисті підійдуть будь-які)
9 ст л цукру
2 ст л солі
2 ст л 9% оцту
часник
перець запашний
Мариновані помідори черрі в банках на зиму пальчики оближеш покроковий рецепт
1. На дно півлітрової банки я кладу 2 часточки часнику, 2 горошини запашного перцю і повністю набиваю томатами. Заливаю окропом і даю постояти 15 хвилин. В цей час готую заливку.
2. Томати прокручую в м’ясорубці і проварюю 15 хвилин. Додаю сіль, цукор і оцет, проварюю ще 2-3 хвилини і заливаю черрі. Закочую і закутую до повного остывания.
3. У цьому рецепті можна використовувати не тільки черрі, але і звичайні помідори, тільки невеликі. Оцет за бажанням, але мені подобається саме його кислинка.
Відео рецепт 👇