Маринований перець халапеньйо на зиму в домашніх умовах

Як приготувати смачний домашній Маринований перець халапеньйо на зиму в домашніх умовах рецепт простий. Закохалася в перчики халапеньо з минулого року, вперше купивши їх у свіжому вигляді на ринку. Гостренькі і ароматні, красиві – є в них щось привабливе 💚

Інгредієнти

400 г перцю халапеньо;
4 зубчики часнику;
150 мл води;
3 ст л цукру;
1 ст л солі;
100 мл білого винного оцту;

Маринований перець халапеньйо на зиму в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Перчики порізати кільцями, часник – пластинками;

2. Влити в сотейник воду, сіль, цукор, викласти перці з часником і довести до кипіння;

3. Зняти з вогню і влити оцет. Перелити в банку і зберігати в холодильнике.

Відео рецепт 👇