Як зробити смачний Маринуємо перець болгарський швидкого приготування з цибулею і часником рецепт простий. Краща закуска на всі часи. Їх можна закрутити по баночках і підкорювати гостей 🧡 ⠀ Їх можна з’їсти просто так ⠀ Зробити: Брускетти, Шаурму, Салат, Намазки, Подавати до основних страв.
Інгредієнти
Перець болгарський -8 шт(великий)
Оцет – 2-3 ст л (я люблю побільше)
Олія оливкова – 4 ст л
Лук червоний – 1 шт
Часник – 5 зубчиків
Сіль за смаком
Маринуємо перець болгарський швидкого приготування покроковий рецепт
1. Перець проколюємо зубочисткою, запікаємо 20-30 хв при 220 гр, періодично переворачиваем.
2. Перекладаємо перці в пакет, зав’язуємо, даємо трохи охолонути. Потім легко відокремлюємо від шкірки. Ріжемо цибулю кільцями, дрібно чеснок.
3. Змішуємо масло, оцет і сіль, заливаємо цією сумішшю перець. Перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на ніч. Це блюдо зведе вас з розуму, гарантирую.
Відео рецепт 👇