Теплий салат з яловичиною та овочами

Готуємо смачний Теплий салат з яловичиною та овочами. Ресторан у вас вдома при мінімумі зусиль! На святковий стіл такий салат теж підійде.

Інгредієнти

На 2 порції:
200 г яловичої вирізки або філе стегна (краще всього мармурової)
Жменю салатного міксу
10 шт помідор черрі
1 болгарський перець
1 цибулина
2 ст л оливкової олії
2 год л зерненой гірчиці
Сіль і перець
Бальзамічний крем-соус (за наявності)

Теплий салат з яловичиною та овочами покроковий рецепт

1. М’ясо обтираем паперовим рушником. При необхідності розрізаємо так, щоб товщина шматка була ~2,5 см Поміщаємо в розігрітий гриль і готуємо до бажаної прожарки.

2. Для мене в цьому салаті ідеальна просмаження medium Перець і цибулю чистимо, крупно ріжемо. Поливаємо овочі 1 ст л олії, солимо. Прибираємо з гриля м’ясо і готуємо на ньому овочі. М’ясо ріжемо, солимо, перчим.

3. На тарілку викладаємо салатний мікс, зверху м’ясо і поруч овочі Додаємо гірчицю, заправляємо олією, поливаємо бальзамічним соусом. Швидкий, смачний і красивий салат готовий!

Відео рецепт 👇