Медовий торт шоколадний Спартак

Як смачно зробити Медовий торт шоколадний Спартак простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шоколадно-медовий торт “Спартак”, супер ніжний. Поділися рецептом з близькими. Шалено ніжний торт, я в захваті. До речі, такі коржі ідеально підійдуть для торта Кіндер молочний скибочку.
Як вам торт Спартак?)

Інгредієнти

Коржі:
Яйце 3 шт
Масло вершкове 100 гр
Сіль щіпка
Цукор 190 гр
Мед 80 гр
Сода 1.5 ч. л. без гірки
Борошно 240 гр
Какао 50 гр

Крем:
Сметана 20% 600 гр (густа)
Вершки 33% 500 гр (ХОЛОДНІ)
Цукрова пудра 230 гр

Медовий торт шоколадний Спартак покроковий рецепт

1. В сковорідці змішуємо олію, мед, цукор і яйця, ставимо на малий вогонь і ретельно, постійно помішуємо (головне, щоб яйця не зварилися). Повинна вийти однорідна маса, додаємо соду, борошно, какао через сито, перемішуємо тісто готово.

2. Поки воно тепле, ділимо його на три частини і розподіляємо його по пергаменту (ПЕРГАМЕНТ беріть хороший, або силіконовий килимок), ставимо в розігріту духовку на 4-5 хвилин (не більше), 180 градусів, після чого кожен корж ділимо на три смуги, нерівні краї залишаємо для присипки. У мене вийшло 8 смуг, одна сломалась.

3. Далі робимо крем, збиваємо дуже холодні вершки з цукровою пудрою до твердих піків, додаємо сметану лопаткою, акуратно перемішуємо і змащуємо наші коржі. Перший корж закручуємо повністю, а решта навколо нього, стик в стик, змащуємо кремом і посипаємо залишилася крихтою, ставимо в холодильник просочитися. Торт Спартак готовий, впевнений ви будете в захваті

Відео рецепт 👇