Як зробити Меренговый торт з яєчних білків з ягодами з кремом простий рецепт.
Інгредієнти
Меренга:
яєчні білки-5шт
цукор-200гр (а краще сухарную пудру)
крохмаль кукурудзяний -1ст.л
лимонний сік-0,5 ч. л
Крем:
Цукрова пудра 150-200гр
Вершки 33% -400мл
Сирний сир-400гр
Ягоди 🍓 500гр на будь-який смак
Меренговый торт з яєчних білків з ягодами з кремом покроковий рецепт
1. Білки кімнатної температури збиваємо до пишної маси і поступово вводимо цукор збиваємо хв (10) далі додаємо крохмаль, лимонний сік і знову збиваємо пару мин.
2. Форму рясно змащуємо маслом застеляємо пергаментом і висаджуємо меренгу з допомогою кондитерського мішка (можна і без). Відправляємо сушиться на 40-50хв в духовку при 100•р. Дивіться не пересушите сильно.
3. Далі готуємо крем всі інгредієнти з’єднуємо і збиваємо, до твердих піків. Збираємо торт меренга крем ягоди і так всі шари можна висадити крем з допомогою кондитерського мішка а можна просто ложкою (у мене закінчилися мішки тому останній шар я змастила просто ложкою).
4. Далі відправляємо торт на дві години в холодильник і насолоджуємося шалено смачним десертом.
Відео рецепт 👇